Mustaschkampen



Jag viker mig för trycket, och erkänner en smula skamligt att min mustasch har gått och blivigt kommersiell. Men vilken tur att det är för ett lagom gott endamål. En glad, röd och kanske en smula stalinistisk mustasch kan tyckas vara en droppe i havet, men män i mustasch tycks ändå ha en förmåga att skaka om i världen. Vill du hjälpa mig skaka lite? Tryck då HÄR :D

(ps. mustaschen på bilden är från Oslo 2009 men säg det inte till nån)




Dagens sanningar, eller?








Konfekta, det är något i vattnet?

Tänk vad ni bloggläsare missar, en otrolig mångfald av idéer, tankar, förväntningar och trams. Svindlande mängder information om allt och ingenting, och enbart för att jag faktiskt inte lyckas blogga. Detta jag nu kommer skriva är något jag tänkt på i två veckor, minst. Inte hur jag ska skriva det, inte hur jag skall finna någon form av finess, inte heller hur det skall se ut i mina bildexempel, nej, utan, jag har bara funderat på att öppna blogg.se. Nu har jag gjort det, och antar att det måste vara något med vattnet. Hur som helst spana in detta:





En rättvisemärkt choklad. Kanske det mest komiska är att jag köpte chokladen för den lika så komiska innehållsförteckningen. Och dessvärre kan jag inte heller rekommendera chokladen efter konsumtion. Men texten kan jag där emot kommentera. Eller behövs det? Jag ställer hellre frågan, vart tog de andra 31% vägen? Vem, vad eller vilka var det som fick framställa chokladen under orättvisa förhållanden? För ingredienserna är ju rättvisa, men efter alla led, som det så tydligt beskrivs, har det uppkommit ett rättvisesvinn. 

Resten av det resonemanget lämnar jag till Hoola Bandoola Band. Hör upp på klassikern och fundera. 
(Väntat svar: Inte Konfekta och inte Fairtrade i alla fall).

Vad är det då i vattnet? Jag vet inte... Carl von Linné visste inte heller. Men enligt uppgift förklarade han att Kalmariternas otrevlighet berodde just på vattnet, när han en kall vårnatt inte fick husrum under sin Ölandsexpedition. Kanske var det lite salt i grundvattnet? Jag kan bara spekulera... Hur som helst, Konfekta, skaffa en trevlig telefonist, eller börja konsumera flaskvatten!


RSS 2.0
RSS 2.0