Vet ni varför norrmän åker Gokart?



Äntligen är det klart... Ska bara laddas upp på rätt adress och bli officiell, vilken sekund som helst idag... Fast en vanlig sekund som vanligt folk är vaken på. Har spenderat varje veckonatt med jobb, snus och allt annat än sömn sen, aah jag vet inte när. Men nu så, nu slipper jag i alla fall leka webbdesigner. Knappast min starkaste sida. Men så här blev det i alla fall, tjuvtitta, exklusivglutta, bara på denna bloggen. Kom ihåg vart du såg det först :D 

www.skiengokart.no

Tack till Johanna Norrman som gjort illustrationerna.




Och 3 timmar senare

Ärligt talat vet jag inte om det är bättre eller sämre. Skiter i vilket. Istället håller jag tummarna och hoppas på att försova mig, så mina ögon får vila.




Valborg i Kalmar

Senaste och nya uppdateringen, på måndag ser väggarna ut så här :D





Portfolio

Detta är vad jag suttit med i alldeles för många dagar nu. Min portfolio. Egentligen är det ett utkasst, men samtidigt känns det färdigt. Nöjd blir man aldrig. Har du några invändningar, bättringsförslag eller funna stavfel säg gärna till. Tänker trycka den på fredag...

Tryck på länken, 33 mb pdf. (Mobilt bredband? synd)


 

Vardag med Clint Eastwood.

Det kanske låter trotsigt eller som någon form av försvarsmekanism, men fy fan vad skönt det är att ha så mycket att göra att man inte hinner stanna upp, inte hinner kippa efter andan. Helt gratis slippa känna efter. Hela mitt liv har jag varit livrädd för vardagen. Nu har den gömt sig under sängen. Den kryper fram små korta stunder när jag lägger mig ovanpå och vilar till det blå skärmljuset av svtplaydokumentärer. Men bara då... Således, dagens ekvation:

Om Vardag är lika med tristess är understimulans tjyven.



Mycket ska man vara med om



Hittade ett bildspel från förra året. Vår första utställning :D hösten 2008. Får man bli nostalgisk efter bara ett och ett halvt år? Hur som helst, det var då tidningarna fick veta att jag och mina kompanjoner drabbat Kalmar.

Tack Erik för filmen.



Mitt favorit-djur

Jag har skissat kissekatter. Finns inget som rensar hjärnan bättre än att bara sjunka in i sin barndoms menlösa ritande. Tillslut hittar man något man tycker om. Manéret kanske jag utvecklar någon gång. Fast inte så klassiskt traceat, för er som förstår er på Illustrator.






Tack till Steppot för sina inspirerande monster.



Mitt liv som bloggare

Visst är det som förra inläggets rubrik så tydligt talar. Livet som bloggare alltså. Gamla goda vänner hör av sig via mail, ens lilla syster och kamrater får en ny anledning att tala till en. Och ta upp ett ämne som bara rör mig, mig och mig. Så här mycket uppmärksamhet trodde jag aldrig att man kunde få bara genom en blogg. Underbart, som sagt. Och just enbart för att jag inte skriver i den! Ah... som svar till er alla, jag har inte haft något att skriva. Jag tänker inte berätta vilken t-shirt jag köpte på h/m förra veckan eller hur gott det kan vara med knäckebröd till frukost. Inte heller tänker jag fråga mig öppet på cyberspace varför Malous efter tio på tv4 kör interjuver med Mark Levingod i repris.

Däremot kan jag berätta att jag lider av snuskig prestationsångest och har sjukt mycket att göra. Detta håller jag på med just nu. En skiss till en Gokarts arena i Skien i Norge. Pengarna och brunostens land. Så här ser skissen ut för tillfället. Satans olikt alla andra Gokarts Arenor vågar jag påstå... Vill du att jag ska skriva något mer så säg vad du tycker om skissen vet ja. :D

Eller varför inte, räkna antalet särskrivningar.

 

Illustratör: Johanna Norrman

Tack

 


RSS 2.0
RSS 2.0